header
     
english
magyar
deutsh
russian

generalitatiprodusecomandapreturitcontact


Pentru completarea tratamentului medicamentos al bolilor legate de căile respiratorii, ne-am străduit să facem cercetări în mai multe domenii pentru găsirea unor moduri posibile de terapie.

Camera de sare este o încăpere care are o climă aproape identică cu clima din salinele naturale, cum are de exemplu salina din Praid, de aceea poate fi întrebuinţată, în mod excelent, atât la tratarea căilor respiratorii (astm, bronşită), precum şi pentru ameliorarea inflamaţiei şi vindecarea sinuzitei cronice.

Omul de azi, nu mai este nevoit să călătorească fie la mare, fie la vreo salină, întrucât poate să-şi alcătuiască propria cameră cu aer sărat, dacă doreşte, cu ajutorul căreia poate să-şi restabilească propria sănătate sau poate să ocrotească sănătatea familiei!

Rezultatele terapiei prin camera de sare:

button numărul crizelor şi intensitatea acestora se micşorează la bolnavii care suferă de astm, inflamaţia se vindecă, se poate restabili funcţia totală a căilor respiratorii, intensitatea pătrunderii sângelui oxigenat în plămîni.
button la bolnavii care suferă de alergie, se va normaliza nivelul Histaminei şi IgE, care de altfel, de obicei, pot cauza simptomul alergiei.
button rezultă creşterea capacităţii omului la putere de muncă
button se poate restabili imunitatea organismului uman
button se recomandă la tratarea sinuzitei, la bronşită, la deviaţia septului nazal, la otită, la inflamaţia corzilor vocale şi face bine şi fumătorilor

Efectul prin aplicarea terapiei cu sare conform aprecierii datelor este semnificativ, în cazul adulţilor s-a constatat îmbunătăţirea stării generale cam la 88-90%, iar la copii,  cam la 90-96 %.
Rezultatul terapiei poate fi chiar vindecarea fără simptome!

Observaţie:

Orice factor sau element la construirea camerei trebuie să fie calculat conform structurii clădirii, respectând suprafaţa încăperii şi pereţii acesteia. Cantitatea sării, ce urmează să fie folosită, va fi influenţată, atât de mărimea camerei, cât şi de volumul acesteia.

Proiectul trebuie să fie conceput şi efectuat în exclusivitate de către producător! 


Aşteptăm să ne contactaţi cît mai curând !


back arrow

cabina de sare cabina de sare cabina de sare cabina de sare cabina de sare

camera de sare camera de sare camera de sare camera de sare camera de sare