header
english
romana
deutsh
russian

generalitatitermekekcomandaarakcontact


A légúti betegek gyógyszeres kezelésének kiegészítéséhez széles körben tájékozódtunk a kiegészítő gyógymódok lehetőségéről is.
A sószoba egy olyan helyiség, amelynek klímája közel azonos a természetes sóbarlangokéval pl. a parajdi sóbányalégkörével, ezáltal kiválóan alkalmazható légúti betegségek (asztma, hörghurut), krónikus arcüreg gyulladás gyógyítására és a tünetek enyhítésére.

De annak is nagyon hasznos lehet, aki nem szenved ilyen vagy hasonló problémáktól, egyszerűen csak egy szennyezett levegőjű nagyvárosban él. A sószoba levegőjében keringő mikroszkopikus méretű sókristályok belélegezve megtapadnak a légzőszervek felületén, így segítve az öntisztulásukat és minél hatékonyabb működésüket.

Már nem kell feltétlenül sóbarlangba mennie vagy a tengerhez utaznia, otthon is készíttethet saját sószobát, amivel visszaállíthatja vagy megóvhatja családja egészségét!


A sószoba - terápia eredménye:

button asztmásoknál csökken a krízisek száma és intenzitása, megszűnik a gyulladás, elérhető a teljes értékű légzésfunkció, a tüdő véroxigén ellátásának intenzitása
button  allergiásoknál normalizálódik az egyébként tüneteket kiváltó Hisztamin- és IgE -szint
button  fokozott teherbíró képesség
button  helyreállítható a szervezet immunrendszere
button  ajánlható , arcüreggyulladás , orrmellékgyulladás , hörghurut , fülgyulladás , hangszálgyulladás
kezelésére, illetve dohányosoknak.
button könnyíti az oxigén-csere folyamatokat és reakciókat, amelyekben a koleszterin is jelen van, ennek végleges oxidációjához vezet, illetve a metabolikus folyamatok során távozik
button a hörgők belső, reflektórikus apparátusára gyakorolt hatása révén, a szív- és érrendszer vazotón reakcióira és funkcióira kifejtett pozitív hatás tapasztalható: javul a véredények tónusa, normalizálódik a szövetek tápláló folyamata, az adoptációs-védekező és kompenzatórikus mechanizmusok teljes érétkűvé vállnak.


A hatékonyság a terápia alkalmazása során kimagasló az aknaszlatinai kutatások tapasztalatai szerint felnőttek körében mintegy 88-90ért el jelentős javulást, a gyermekek körében ez a szám 90-96ra tehető. A terápia eredményeképp elérhető a teljes tünetmentes gyógyulás!

Megjegyzés:

Minden belsô kialakítást egyénileg kell megtervezni az épület struktúrájának, belterületének, falazatának megfelelően. A felhasználandó só mennyiségét a szoba  és térfogata is jelentôsen befolyásolja.

A tervezést kizárólag a gyártó végzi!!!

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk érdeklődését.back arrow

cabina de sare cabina de sare cabina de sare cabina de sare cabina de sare

sószoba sószoba sószoba sószoba sószoba