header
english
magyar
deutsh
russian
generalitatiprodusecomandapreturitcontact

 

candela de sareCandelele de sare sunt izvoare perfecte privind ionii negativi care sunt indespensabili pentru sănătate.
Lumânarea din candelă încălzeşte blocul de sare în care este aşezată, rezultând eliberarea ionilor negativi prin care se restabileşte balanţa ionizării aerului şi se asigură o respiraţie mai uşoară şi mai sănătoasă. Dominarea în aer a ionilor cu încărcare pozitivă, pot cauza în mare măsură, apariţia bolilor cronice, precum şi istovirea noastră psihică şi fizică. Candelele din sare se vând în culori şi mărimi diferite. Lumina provenită din astfel de candele, asigură un ambient plăcut şi liniştitor.

Candelele emană o lumină plăcută şi de ambianţă. Culorile lor armonice au efecte benefice asupra corpului şi psihicului, schimbând atmosfera încordată cu una relaxantă. Candelele de sare sunt considerate a fi utile pentru schimbarea ionilor, mai exact, îmbunătăţesc atmosfera spaţiilor în care se află, deoarece furnizează ioni negativi care, prin ionizarea aerului ajută la creşterea funcţiilor vitale.

Întrucât, aerul în diferite spaţii devine proaspăt şi plăcut respiraţiei prin utilizarea acestor candele, avem senzaţia că ne aflăm pe malul mării sau că respirăm aerul aşa de proaspăt cum poate fi numai după o furtună de vară.

Nimic nu este mai la îndemână, decât să optăm pentru purificarea aerului din căminul nostru prin utilizarea unui „Ionizator”. Prin cercetările ştiinţifice s-a dovedit că, proprietăţile biofizice ale candelei de sare au un efect pozitiv asupra stării generale ale omului. Aceste caracteristici pozitive sunt bazate pe ionizaţie naturală, pe vibraţie electromagnetică, precum şi pe unde de lumină provenite din structura sărurilor cristalizate, transparente. Sarea are efect neutru, egalizator atât din punctul de vedere chimic, cât şi din punct de vedere fizic. Granulele de săruri eliberează ioni negativi, purificând astfel aerul camerei şi, totodată, radiază puteri bioenergice care au o influenţă pozitivă asupra sănătăţii noastre, din care ne putem obţine energia zilnică.

Efecte terapeutice:

button afecţiuni cronice respiratorii;
button  desenzibilizare în probleme alergice (polen, pene, puf);
button  rezultate favorabile în astm bronşic, bronşite;
button  mărirea rezistenţei generale a organismului la răceli;
button  de mare ajutor în rinite, sinuzite, laringite;
button  reducerea problemelor de iritaţii ale fumătorilor;
button  o scădere a problematicii sforăitului
button  aritmie, reducerea insuficienţei respiratorii pe fond cardiac sau tiroidian;
button  reglarea tensiunii

Candela de sare are împortanţă şi conform cu Feng-Shui, deoarece în aceasta se întâmplă unificarea celor trei elemente fundamentale străvechi, şi anume:  Apei (Marea din antichităţi), Pământului  (sarea solului) şi Focului (culoarea roşie), care împreună au un efect vitalizator şi armonic asupra Aerului (fiind al patrulea element străvechi).


back arrow
candela de sare candela de sarre candela de sare candela de sare