header
english
magyar
deutsh
russian
generalitatiprodusecomandapreturitcontact


caramida de sareEfectul cărămizii este asemănător cu efectul lămpii de sare.
O putem folosi lângă radiator, convector şi sobă de teracotă. Cărămida se va încălzi, datorită sursei de încălzire,  astfel  ionii negativi care reglementează balanţa ionilor, se vor elibera şi vor asigura o respiraţie mai uşoară şi mult mai sănătoasă.
   
Utilizare:

1. Câteva bucăţi de cărămidă pot fi aşezate fie lângă o veioză mică sau lampă de noapte, fie înaintea oricărei alte surse de lumină, prin care bucăţile de cărămidă se vor încălzi, şi totodată în cameră va domina un ambient interior plăcut cu o lumină estompată.

2. Odată cu sosirea sezonului de încălzire, cărămida de sare poate fi aşezată pe radiator, convector sau sobă de teracotă. În felul acesta, cu toate că nu ne vom bucura de imaginea plăcută a unei lumini, totuşi obiectivul va fi perfect atins.

3. Cărămizile de sare, conform denumirii acestora, pot fi utilizate la diferite scopuri de construcţii, de exemplu: ca o porţiune de perete, un împărţitor de spaţiu sau pot fi utilizate la construirea unei camere cu aer sărat. Astfel, putem făuri nu numai o suprafaţă minunată, dar totodată şi o climă sănătoasă fără mirosuri persuasive în căminul nostru, în restaurante, hoteluri şi/sau centre de wellnes. Ne puteţi contacta, dacă aveţi nevoie de ajutor pentru folosirea cărămizilor în construcţii speciale, în interior.

Bioenergia granulelor de săruri are efect asupra:

button  rinichilor
button  nervilor
button  hormonilor
button  purificarea sângelui
button  întăririi sistemului nervos
button  încetinirii procedurilor de îmbătrânire

Se recomandă pentru construirea:

                  
saunei de sare,  ramei de uşă,   învelirea scării şi instalaţiei de încălzire, precum şi pentru construirea unei cămări.

caramizi de sare

Efecte medicale:

button  rezultate favorabile în vindecarea bolilor respiratorii.
button  tratarea alergiilor  (cauzate de polen, de fân, pene, puf…)
button  astm
button  gripă, bronşită
button  sinuzită
button  reducerea problemelor respiratorii ale fumătorilor
button  vindecarea sforăitului
button  aritmie
button  reglarea tensiunii arteriale


back arrow