header
english
magyar
deutsh
russian
generalitatiprodusecomandapreturitcontact


 

cura de lichid sarat KristalSăculeţul conţine 0.5 kg sare.

Prepararea soluţiei sărate saturate 26%:

Puneţi cristalele de sare într-o sticlă, poate să fie un borcan sau o carafă de sticlă. Umpleţi sticla cu apă minerală plată de bună calitate, astfel încât să acopere bine cristalele.
Raportul sare-apă=1:3, de exemplu: 1 kg de sare: 3 litri de apă. Cantitatea de apă poate fi adăugată şi treptat la sare. De exemplu: la 1 kg de sare adăugăm 1 litru de apă la început. Când soluţia sărată se termină adăugăm încă 1 litru de apă, şi continuăm aşa până adăugăm şi al treilea litru de apă. Obţinem o soluţie sărată saturată 26% cu aproximativ ¾ de oră după umplere. Cristalele nu se dizolvă mai mult pentru că soluţia este saturată. Cristalele sărate nedizolvate din soluţie arată saturaţia acesteia. Soluţia sărată poate fi reumplută cu apă până ce cristalele se dizolvă complet.

Soluţia nu necesită condiţii de păstrare deosebite, deoarece are termen de valabilitate nelimitat. Soluţia sărată este complet sterilă, nu pot trăi ciuperci, germeni şi nici bacterii în ea.
Soluţia astfel obţinută poate fi folosită pentru diverse forme de tratament.

Cură cu lichid sărat

Din soluţia sărată pregătită de 26% puneţi cu o lingură mică într-un pahar şi umpleţi-l cu 2 sau 3 dl de apă minerală plată de bună calitate (lingura, pe cât posibil, să fie din lemn, porţelan sau corn).
Soluţia astfel obţinută se bea dimineaţa pe stomacul gol.
Puteţi dizolva o lingură mică din soluţia cu 26% şi într-un litru de apă care se bea în cursul unei zile. Persoanele la care detoxificarea apare foarte vehement (de exemplu sub formă de diaree) pot adăuga, la început, şi sub formă de picături soluţia, crescând cantitatea zilnică de apă.
Pentru copii şi infanţi ajung câteva picături din această soluţie.
La această cură de lichide nu cantitatea, ci regularitatea şi calitatea cristalului de sare este foarte importantă în vederea obţinerii unui efect pozitiv.
Soluţia sărată are capacitatea de a menţine în organism timp de 24 de ore modelul de vibraţie al cristalului de sare.
Cura cu lichidul sărat nu are o perioadă determinată. Folosirea termenului de „cură de lichide” nu este corectă, deoarece soluţia sărată poate fi folosită toată viaţa în scop preventiv şi pentru a avea un trai sănătos.

Efectele curei cu lichide:

button Soluţia sărată este şi „un soare lichid”, adică energie prin lumină.
button Sarea transmite model de frecvenţă, adică energia care stopează lipsa de energie, şi ca urmare înlătură boala.
button Construieşte sistemul de electroliţi al organismului prin îmbunătăţirea conductibilităţii.  Aceasta influenţează pozitiv circulaţia sanguină.
button Prin sistemul nervos transportă energia electrică la creier, astfel este direct răspunzător pentru gândire. Ajută la stoparea tulburărilor de concentraţie, la dureri de cap cronice sau la tulburări de somn.
button Porneşte mişcările peristaltice ale stomacului.
button Stârneşte metabolismul, ca urmare, are efect pozitiv în cazul bolilor cauzate de tulburări ale metabolismului. De exemplu: diabet, obezitate, etc.
button Stârneşte digestia, astfel ajută la stoparea problemelor digestive.
button Acţionează ca o forţă stabilizatoare în cazul tensiunii prea mici sau prea mari.
button Are efect stabilizator în conţinutul de acizi  al organismului, ca urmare, ajută la eliberarea acestuia de infecţiunile micotice cauzate de aciditate. De exemplu: micoză vaginală, infecţii fungice ale unghiilor.
button Sarea, ca şi „tableta de calgon” a organismului sparge legăturile moleculare, prin ionizarea elementelor. După aceasta organismul le poate folosi în metabolism şi le poate alege. Rupe depunerile, plăcile, scleroza, piatra la rinichi sau la fiere, depunerile reumatice, gută.
button Are efect detoxificant. Are capacitatea „să spele” metalele grele din organism. Detoxificarea se face ritmic. Toxinele eliminate pot cauza o stare de rău la început.
button Sarea ajută la vindecarea pielii.
button Cristalul de sare este un antihistaminic natural, înlesneşte şi îndepărtează depunerile , ex. astm, bronşită.
button Întăreşte sistemul imunitar, astfel ajută vindecarea în cazul alergiilor.
button Ucide ciuperci, germeni şi viruşi, ex. herpes, micoză vaginală.
button Activează forţele de autovindecare în caz de boli ale pielii, tulburări ale metabolismului, probleme digestive, boli locomotorii, boli ale rinichiului sau ale vezicii.

Folosire:

button în cazul alergiilor
button probleme legate de inimă şi circulaţie
button tulburări de somn
button stres
button îngrijirea pielii a dinţilor şi a gurii


back arrow