header
english
magyar
deutsh
russian
generalitatiprodusecomandapreturitcontact


perna umpluta cu sare

Cine n-a auzit încă de vechiul şi bunul remediu băbesc ? Să punem sare caldă  pe urechea care ne doare. De ştiut însă că nu se foloseşte orice fel de sare!


Terapia cu sare conţine numai sare cristalizată, 84 sortimente de minerale, microelement, însă toate acestea sunt amestecate nu oricum, ci într-o structură care poate contribui la autovindecarea mecanismelor organismului nostru.
Perna de sare este un sac de in, care conţine 1,0 kg respectiv 0,5 kg de sare cristalizată.Folosirea:

Perna de sare, poate fi întrebuinţată cu sare rece sau caldă. Trebuie să aşezăm perna de sare, conform cerinţei, fie în cuptorul încălzit la 50 - 60º C, timp de o jumătate de oră, fie în congelator. Apoi, să aşezăm perna de sare rece sau caldă, pentru aproximativ 20 de minute pe acea porţiune a corpului nostru care ne doare sau care de obicei, ne cauzează probleme.
Perna poate fi încălzită sau răcită de nenumărate ori, dar trebuie să avem grijă ca pânza să rămână intactă.

Instrucţiuni la încălzire:

Perna de trebuie introdusă în cuptorul încălzit la 50 - 60ºC, timp de 10 – 12 minute, apoi o putem aşeza pe acea porţiune a corpului nostru, care necesită tratament. (La încălzire este indicat să folosim un vas termostabil pentru ca pânza sacului să fie ferită de foc. Să nu folosim cuptor electric la încălzire!). Sarea cristalizată se caracterizează prin menţinerea temperaturii pentru un timp mai îndelungat, iar vibrarea sării stimulează sistemul nostru imun.

Atenţie !

Perna de sare mult prea încălzită poate fi dăunătoare, provocând rănire! Temperatura sacului umplut cu sare trebuie totdeauna controlată înainte de aşezarea acestuia pe pielea noastră!

Perna de sare încălzită poate fi întrebuinţată în următoarele cazuri:    

button otită
button dureri de spate
button artrită, dureri de articulaţie degenerativă
button dureri la rinichi
button probleme de insuficienţă la funcţionarea ficatului şi la fiere
button tusă
button slăbirea imunităţii organismului nostru

Instrucţiune la răcire:

Să aşezăm perna cu sare întâi în congelator, timp de aproximativ 1/2 de oră, apoi o putem aşeza pe acea porţiune a corpului nostru, care ne doare.
 
Perna de sare rece poate fi întrebuinţată în următoarele cazuri:       

button luxaţie
button contuzie
button inflamare de ligament
button reumatism
button artrită

back arrow